Internationaal Boogie Woogie Festival 2005Op 30 april 2005 vond het Internationale Boogie Woogie Festival Holland plaats in de Hotels van Oranje
te Noordwijk. Deze tweede editie van het festival was wederom uitverkocht.

Hieronder kunt u uitgebreid terugblikken op het festival 2005.
Programmering 2005
Foto impressie 2005
Het festival in de pers - televisie 2005
Het festival in de pers - radio / geschreven pers 2005
DVD 2005
Sponsors 2005
Donateurs 2005
Gastenboek

 

HET FESTIVAL IN DE PERS - RADIO / GESCHREVEN PERS 2005

Over het festival verschenen diverse artikelen in kranten en tijdschriften, en waren er vele interviews en optredens tijdens radio uitzendingen.

RTV Noord-Holland - De Muziekafdeling

Op 23 april 2005 besteedde RTV Noord-Holland een half uur lang aandacht aan het Internationale Boogie Woogie Festival Holland.

Met in de uitzending (gepresenteerd door Abel de Lange) een interview met en optredens van de nieuwe generatie Nederlandse Boogie Woogie pianisten Martijn Schok, Jeroen Sweers en Dirk Jan Vennik.

Luisteraars konden entreekaartjes winnen door te raden in welke volgorde de pianisten live in de uitzending speelden.

De uitzending is online te beluisteren via ebsite van RTV West, click hier.


RTV West

Op 9 april speelde Martijn Schok live in de uitzending bij RTV West tijdens het uitgaansprogramma ZEP. Het optreden en interview vonden plaats in de Ticketshop van het Haags Uitburo.

Op 31 maart 2005 speelde de voltallige Martijn Schok boogie & Blues Band tijdens het programma "Per Ron", gepresenteerd door Ron Davids. Ruim aandacht werd besteed aan het festival en ook hier konden mensen kaartjes winnen voor het festival.

Concertzender

In het programma 'Spinning The Blues' besteedde presentator Fred Broekman regelmatig aandacht aan het festival. Gedurende enkele weken werden geregeld opnames gedraaid van artiesten die op het festival optreden.

Leidsch Dagblad

Op 2 mei publiceerde het Leidsch Dagblad een artikel over het festival. Click hier of op het logo om het artikel te lezen.

Gooi- en Eemlander

Op 2 december 2004 plaatste de Gooi- en Eemlander een artikel over het Internationale Boogie Woogie Festival Holland 2005.

Om het artikel te lezen kunt u hier clicken.

De Gelderlander

Op 21 april 2005 plaatste de Gelderlander een uitgebreid achtergrond artikel over medeorganisator Martijn Schok.

Het artikel zal binnenkort hier worden gepubliceerd.

Op 12 december 2004 werd al een kort bericht geplaatst, click hier.

Woensdagkrant

Met een oplage van 83.000 stuks in de Duin- en Bollenstreek publiceerde de Woensdagkrant op 19 januari 2005 een aankondiging van het Internationale Boogie Woogie Festival Holland. Om het artikel te lezen kun u hier clicken.

Op 2 april publiceerde de woensdagkrant nogmaals een artikel. Om dit artikel te lezen kunt u hier klikken.

Nieuws van Oranje

In twee edities verscheen er een paginagroot artikel in het glossy magazine Nieuws van Oranje. Met een totale oplage van twee maal 11.000 stuks wordt het magazine verspreid binnen het hotel en verzonden aan al haar private en business relaties.