INTERNATIONAAL BOOGIE WOOGIE FESTIVAL HOLLAND 2009


Introductie
Programma
Kaartverkoop
Arrangement
Sponsors
Donateurs

Lokatie
Fotoimpressie
Masterclass
Pers
Gastenboek
Gratis Nieuwsbrief

Het Internationale Boogie Woogie Festival Holland 2009 vindt plaats op zaterdag 7 maart 2009 in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo. Het programma begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 0:30 uur.

VOOR KAARTVERKOOP INTERNATIONAAL BOOGIE WOOGIE FESTIVAL HOLLAND MET BIG JAY MCNEELY: bel 0341-56 85 85 of click hier...


Regardz Hotel
Heerlickheijd van Ermelo

Introductie

Het festival is één van 's werelds grootste boogie woogie en piano blues festivals. Vele pianisten en andere musici uit de gehele wereld treden voor u op, in de sfeervolle zaal van Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Het Internationale Boogie Woogie Festival Holland brengt u een onvergetelijke avond met muzikaal en swingend topentertainment, bestaande uit Boogie Woogie, Blues, Jazz, Rhythm 'n Blues en Gospel. Het is een unieke ervaring om al deze topartiesten op één podium te zien optreden, en vooral om ze te kunnen zien sámenspelen.

U kunt uw entreekaarten telefonisch of per e-mail bestellen bij Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo, afdeling reserveringen. De entreekaarten kosten € 49,50 per stuk. De zitplaatsen zijn genummerd.

Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA ERMELO
Tel: 0341-56 85 85
Fax: 0341-56 85 00
E-mail: heerlickheijdvanermelo@regardz.nl
Website: www.heerlickheijd.nl

Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo biedt festivalbezoekers speciale Boogie Woogie Arrangementen, indien u voor en/of na het festival wilt overnachten. Daarvoor kunt u clicken op 'Arrangement' in het menu bovenaan deze pagina, of contact opnemen met Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo.


Na afloop van de festivalavond kunt u nog tot in de late (of “vroege”) uurtjes nagenieten tijdens de afterparty, waar de muzikanten in informele sfeer zullen spelen op twee in de bars opgestelde piano’s.

De organisatie van het festival is in handen van de Stichting Boogie Promotions Holland.

 


Big Jay McNeely (USA)Het Internationale Boogie Woogie Festival
Holland wordt ondersteund door
het Prins Bernhard Cultuurfonds