INTERNATIONAAL BOOGIE WOOGIE FESTIVAL HOLLAND 2012


Introductie
Artiesten
Kaartverkoop
Programma
Arrangement
Sponsors
Donateurs
Lokatie
Fotoimpressie
Masterclass
Pers
Gastenboek

Het Internationale Boogie Woogie Festival Holland 2012 vindt plaats op zaterdag 17 maart 2012 in Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Het programma begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 0:00 uur.
 

Grande Finale Internationaal Boogie Woogie Festival

Introductie

Het Internationale Boogie Woogie Festival Holland is één van 's werelds grootste boogie woogie en piano blues festivals. Vele pianisten en andere musici uit de gehele wereld treden voor u op, in de sfeervolle zaal van Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Het festival brengt u een onvergetelijke avond met muzikaal en swingend topentertainment, bestaande uit Boogie Woogie, Blues, Jazz, Rhythm 'n Blues en Rock 'n Roll. Het is een unieke ervaring om al deze topartiesten op één podium te zien optreden, en vooral om ze te kunnen zien sámenspelen.

Entreekaarten zijn telefonisch of per e-mail verkrijgbaar bij Hotel Heerlickheijd van Ermelo, afdeling reserveringen, vanaf € 49,50 per stuk. De zitplaatsen zijn genummerd. Tevens zijn er 'eerste rangs' kaarten beschikbaar voor € 59,50 per stuk.

Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA Ermelo
Tel: 0341-56 85 85
Fax: 0341-56 85 00
E-mail: info@heerlickheijdvanermelo.nl
Website: www.heerlickheijdvanermelo.nl

Hotel Heerlickheijd van Ermelo biedt festivalbezoekers speciale Boogie Woogie Arrangementen, indien u voor en/of na het festival wilt overnachten. Daarvoor kunt u clicken op 'Arrangement' in het menu bovenaan deze pagina, of contact opnemen met Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Na afloop van de festivalavond kunt u nog tot in de late (of “vroege”) uurtjes nagenieten tijdens de afterparty, waar de muzikanten in informele sfeer zullen spelen op twee in de bars opgestelde piano’s.

De organisatie van het festival is in handen van de Stichting Boogie Promotions Holland.


Enkele beelden van het festival
(Robert Joore)
Het Internationale Boogie Woogie Festival
Holland wordt ondersteund door
het Prins Bernhard Cultuurfonds